Byggentreprenören gillar iCell Skiva

2015-09-09

I fredags levererade iCell världens första miljövänliga isoleringsskivor av cellulosa till Huspartner i Hagfors. Kenneth Wahlström, ägare av Kewab och prefabtillverkaren Huspartner var först ut att ta en tugga av iCell Skiva, en tugga som gav mersmak.

– iCells isoleringsskivor är efterlängtade. De är bra för miljön, men de är också en mycket välkommen nyhet för alla montörer som slipper klåda och damm, säger Kenneth Wahlström.

Efter att ha tagit emot den första leveransen iCell Skiva, känt, klämt och smakat, har Kenneth Wahlström och Huspartner beslutat att köpa alla miljövänliga skivor som iCell kan producera under september och oktober.

Fler nyheter

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

Du sparar energi och pengar!

  • iCell nyttjar främst o-cirkulerade tidningar till produktionen.
  • Återvinning av ett ton tidningspapper motsvarar: 19 träd, 4 000 kWh energi, 29000 liter rent vatten, 3 m³ sopor och 30 kg giftigt avfall
Mer om isolering

Kvalitetssäkring

Hela vår verksamhet präglas av ett långt drivet kvalitetsmedvetande. Kvalitetssäkringen är för oss en självklar förutsättning för att kunna leva upp till krav och förväntningar från kunder, myndigheter, organisationer och inte minst vår miljö.

icellqualitycontrolled

samarbetar med KTHX-Floc följ oss på

Miljöfördelar med iCell cellulosaisolering