iCell Älskar Älvdalen

2015-06-08

Älska Älvdalen är ett evenemang som arrangeras i juni i Älvdalen och vi på iCell vill självklart vara med och stödja detta och har gått in som Guldsponsor. Evenemanget ska bli ett årligen återkommande evenemang med olika teman år från år. 2015 är naturligtvis kärlekens år och devisen är ”årets mest kärleksfulla vecka”.

Idéerna om att skapa detta evenemang startade i och med förlovningen mellan älvdalsbördiga Sofia Hellqvist och Prins Carl Philip. Vigseln kommer att ske i Slottskyrkan i Stockholm, men i Älvdalen vill vi vara med och hylla brudparet och glädjas med dem genom att arrangera årets mest kärleksfulla vecka den 6-13 juni 2015.

Det blir en kärleksfest i åtta dagar. Tradition, stolthet och gemenskap är det som ska genomsyra hela evenemanget, och det kommer att firas med aktiviteter, utställningar, musik och mycket annat under veckan.

Bland annat kommer Kalle Moraeus, Jill Johnson och Jon Henrik Fjällgren att uppträda.

Mer information samt program hittas här

Fler nyheter

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

Du sparar energi och pengar!

  • iCell nyttjar främst o-cirkulerade tidningar till produktionen.
  • Återvinning av ett ton tidningspapper motsvarar: 19 träd, 4 000 kWh energi, 29000 liter rent vatten, 3 m³ sopor och 30 kg giftigt avfall
Mer om isolering

Kvalitetssäkring

Hela vår verksamhet präglas av ett långt drivet kvalitetsmedvetande. Kvalitetssäkringen är för oss en självklar förutsättning för att kunna leva upp till krav och förväntningar från kunder, myndigheter, organisationer och inte minst vår miljö.

icellqualitycontrolled

samarbetar med KTHX-Floc följ oss på

Miljöfördelar med iCell cellulosaisolering