Aktieägare flyger helikopter till iCell fabriken i Älvdalen

2013-09-16

Den 6:e september 2013 flyger nöjda aktieägare helikopter till visningen av iCell fabriken i Älvdalen. En fantastisk flyg- och höstdag med en hel del äventyr i luften.

Efter att våra tre helikoptrar av typen Robinson R44 lyft från Västerås flygplats fick samtliga maskiner landa igen på en fotbollsplan i området strax utanför Skultuna. Trots den fina höstmorgonen hade inte dimman helt avtagit – men vi fick lite gemensam tid att småprata vilket var trevligt, säger helikopterpiloten Roger Gudmundsäter.

När 45 minuterar förflutit hade dimman äntligen lättat och vi var redo att starta upp på nytt. Vid ankomsten visades fabriksanläggningen i fullskalig drift och det var ett minst sagt imponerat gäng av besökare. Till lunch bjöds det bland annat på nyfångad lax från närområdet.

Vid 14-tiden var det återigen dags att lyfta med siktet inställt på Västerås flygplats – men redan utanför den lila bruksorten Virsbo, några mil söder om Fagersta påträffades en rejäl skogsbrand. Helikopterpiloten och Vd:n för iTell Helicopters, Göran Wennergren tog hand om saken och rapporterade in händelsen till berörda myndigheter. Brandkåren var snabbt på plats och kunde påbörja släckningsarbetet. En intressant dag med många händelserika och spännande intryck för iCells aktieägare.

För mer information kontakta:
Roger Gudmundsäter på iCell
0200-210 300

Fler nyheter

  2020

  2019

  2018

  2017

  2016

  2015

  2014

  2013

  2012

  2011

  2010

  Du sparar energi och pengar!

  • iCell nyttjar främst o-cirkulerade tidningar till produktionen.
  • Återvinning av ett ton tidningspapper motsvarar: 19 träd, 4 000 kWh energi, 29000 liter rent vatten, 3 m³ sopor och 30 kg giftigt avfall
  Mer om isolering

  Kvalitetssäkring

  Hela vår verksamhet präglas av ett långt drivet kvalitetsmedvetande. Kvalitetssäkringen är för oss en självklar förutsättning för att kunna leva upp till krav och förväntningar från kunder, myndigheter, organisationer och inte minst vår miljö.

  icellqualitycontrolled

  samarbetar med KTHX-Floc följ oss på

  Miljöfördelar med iCell cellulosaisolering