2013-08-19 Sponsring – Maria och Emma delade segern i Torsby

2013-08-19

Maria och Emma delade segern i Torsby
I augusti avverkades Boreloppet 2013 som gick av stapeln i samband med Torsby Ski Festival. Loppet genomfördes både i skidtunneln samt en utlagd snöslinga utomhus.

Maria Rydqvist tävlandes för Älvdalens IF SK delade segern med Emma Wikén från Åsarna IK. Tredjeplatsen intogs av Elin Mohlin, Sollefteå SK tätt följd av Hanna Falk Ulricehamns IF. Herrklassen vanns av Calle Halfvarsson Falu Borlänge SK, Johan Olsson Åsarna IK tvåa och Anders Södergren Hudiksvalls IF slutade på en tredje plats.
Imponerande prestation av Maria som födde sitt andra barn så sent som i mitten på maj månad i år. Maria Rydqvist har dessutom vunnit en rullskidtävling nyligen med bra motstånd på Idre Fjäll i norra Dalarna. Vi följer fortsatt Marias comeback med spänning.
Fler bilder: Boreloppet 2013 damer i bilder

Fler nyheter

  2020

  2019

  2018

  2017

  2016

  2015

  2014

  2013

  2012

  2011

  2010

  Du sparar energi och pengar!

  • iCell nyttjar främst o-cirkulerade tidningar till produktionen.
  • Återvinning av ett ton tidningspapper motsvarar: 19 träd, 4 000 kWh energi, 29000 liter rent vatten, 3 m³ sopor och 30 kg giftigt avfall
  Mer om isolering

  Kvalitetssäkring

  Hela vår verksamhet präglas av ett långt drivet kvalitetsmedvetande. Kvalitetssäkringen är för oss en självklar förutsättning för att kunna leva upp till krav och förväntningar från kunder, myndigheter, organisationer och inte minst vår miljö.

  icellqualitycontrolled

  samarbetar med KTHX-Floc följ oss på

  Miljöfördelar med iCell cellulosaisolering