Klimatsmarta, hållbara och miljövänliga byggprojekt med iCell.

Klimatsmarta, hållbara och miljövänliga byggprojekt med iCell.

Gör era byggprojekt mer klimatsmarta med iCell

Publicerad: 30/9

Som byggherre, konstruktör eller arkitekt vet du vikten av att kombinera energieffektivitet och hållbarhet i byggprojekten. iCell erbjuder klimatsmarta isoleringslösningar baserade på återvunnen cellulosa, som inte bara minskar byggnadens energiförbrukning utan också gör ett aktivt bidrag till miljön.

Vår cellulosaisolering är ett högpresterande material med lågt klimatavtryck. Den tillverkas i Sverige och består av upp till 93 % återvunnen återvunnet tidningspapper. Detta ger materialet unika värmeisolerande egenskaper och enastående fuktreglering, vilket skapar en hälsosam inomhusmiljö. iCell tillhandahåller isolering i form av lösull och skivor samt klimatskal, maskiner och de tillbehör som behövs för hållbar och klimatsmart isolering. Varje produkt är utformad för att passa olika byggnadsapplikationer, från väggar och tak till golv och vindar.

Föreställ dig byggnader som inte bara uppfyller utan överträffar dagens miljökrav. Med iCell får ni ett isoleringsmaterial som är brandsäkert, motståndskraftigt mot mögel och skadedjur, och som samtidigt bidrar till att minska byggnadens koldioxidutsläpp. Dessutom är våra produkter lätta att installera, vilket sparar tid och pengar i byggprocessen. iCells cellulosaisolering är den naturliga lösningen för er som vill skapa hållbara, energieffektiva och sunda byggnader.

Ta kontakt med oss idag för att utforska hur iCells isolerings lösningar kan integreras i era projekt. Vi på iCell är alltid redo att hjälpa er med anpassade råd och lösningar som tar ert byggprojekt till nästa nivå. Låt oss tillsammans skapa en hållbar framtid – ett hus i taget

 

Se alla nyheter »